Diaz preuzeo Independiente

Nakon odlaska Mohameda

Diaz preuzeo Independiente

Ramon Diaz je novi trener argentinskog prvoligaša Independientea.

On je danas potpisao jednogodišnji ugovor, a zamijenio je Antonia Mohameda koji je prošle sedmice podnio ostavku. Diaz ima 52. godine i trenersku karijeru je počeo u River Plati koju je vodio od 1995. do 2000, pa ponovo tokom sezone 2001/2002. Zatim je bio u Oxfordu tokom 2004/2005 da bi od januara 2007. do juna 2008. bio u San Lorenzu.

Potom odlazi u meksičku Americu gdje ostaje jednu sezonu da bi zatim ponovo vodio San Lorenco od jula 2010. do aprila ove godine. Independiente je u prvih sedam kola osvojio samo šest bodova i trenutno je u Aperturi tek na 14. mjestu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.