"Diego bi se mogao vratiti"

Bilardo za argentinske medije

"Diego bi se mogao vratiti"

Adnan Beganović

Direktor argentinske fudbalske reprezentacije kojeg je inače Diego Maradona označio kao izdajnika, Carlos Bilardo, za tamošnje medije je izjavio a bi se "mali zeleni" mogao vratiti na klupu nacionalnog tima.

"Maradona bi se mogao vratiti. Nisam mu zatvorio vrata. Ako dođe na razgovor s Grondonom, ne znam što bi se moglo dogoditi", rekao je Bilardo za Todo Noticas i dodao:

"Moj je posao predložiti ljude koji mogu preuzeti reprezentaciju, a onda Izvršni odbor odlučuje. Postoji mogućnost još jednog sastanka između Maradone i Argentinskog fudbalskog saveza."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti