Diego blizu Atletico Madrida?

Pravi se mjesto za Misimovića u Wolfsburgu?

Diego blizu Atletico Madrida?

Atletico Madrid je na pragu potpisivanja Diega, Wolfsburgovog playmakera, piše španski AS.

Diego je postao višak u gradu automobila zbog nesportskog ponašanja, a tu situaciju želi iskoristiti Atletico Madrid i dovesti Brazilca za odštetu između dva i tri miliona eura.

Brazilski playmaker zarađuje u Wolfsburgu godišnje 4.5 miliona eura, a španski klub mu može ponuditi dva miliona manje. No, prema pisanju AS-a Diego je spreman to prihvatiti.

Ukoliko Diego preseli u Atletico Madrid, mogao bi u Wolfsburgu napraviti mjesta za Zvjezdana Misimovića. Naš reprezentativac je veliki ljubimac Felixa Magatha. Njemački stručnjak rekao je da je spreman izdvojiti za veznjaka moskovskog Dinama i dvoznamenkasti iznos, kada Diego ode.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.