Diego Forlan prva želja Tottenhama

Diego Forlan prva želja Tottenhama

Edmir Škorić

Urugvajac Diego Forlan i dalje je prva meta Tottenhamovog trenera Harry Redknappa, no njegov menadžer Daniel Bolotnicoff ističe kako je nekadašnji golgeter Manchester Uniteda isključivo fokusiran na nastupe na SP-u.

Diego Forlan, napadač madridskog Atletica, prvi je na listi želja londonskog Tottenhama, nakon što je imao sjajnu sezonu u španjolskoj Primeri. Ipak, Forlanov menadžer Daniel Bolotnicoff ističe kako će njegov klijent ostati fokusiran na utakmice Mundijala.

"Forlan je igrač za kojeg je puno zainteresiranih na europskom tržištu. Nakon svake sezone mnogo klubova pokazuje zanimanje za njega. Ovo nije prvi put da klub iz Premier lige želi da otkupi njegov ugovor. U ovom trenutku će se on, ipak, koncentrirati na Svjetsko prvenstvo", kazao je Bolotnicoff.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije