Diego i zvanično Juventusov
Brazilski čarobnjak prelazi u Juventus

Fudbalski transfer

Diego i zvanično Juventusov

Brazilski reprezentativac Diego i najbolji igrač bremenskog Werdera stavio je potpis na ugovor s Juventusom. Tako barem navodi njegov agent Giacomo Petralito.

«Sve tri strane su stavile potpis na ovaj ugovor. No, Juventus do 31. maja neće objaviti ovakve stvari», istakao je Petralito.

U posljednje vrijeme se učestalo govorilo o ovom transferu, pa je logično da je konačno i ostvaren.

Po navodima istih izvora Juventus će uplatiti 24.5 milijuna eura na otkup Diegovog ugovora s Werderom, koji traje do 2011. godine.

Potvrđena je i nedavna vijest da je Diego već odigrao posljednju utakmicu u Werderu. Naime, na treningu prošle subote je ozlijedio skočni zglob i ljekari su najavili da će ga povreda odvojiti od terena do kraja sezone.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti