Oglasio se čovjek koji je šokirao slikom pored tijela Maradone: Samo sam podigao glavu, sin je kriv!

Da li se zbog prijetnji pravda?

Oglasio se čovjek koji je šokirao slikom pored tijela Maradone: Samo sam podigao glavu, sin je kriv!

S. Mlaćo

Pogrebni radnik koji se slikao pored mrtvog Diega Maradona brzo je dospio u javnost.

Dobio je otkaz, ali i prijetnje smrću. Radi se o Claudiju Fernandezu koji je i objavio fotografiju, a Maradonin advokat je kazao da takav potez ne smije proći nekažnjeno.

"Sve se dogodilo u sekundi. Samo sam podigao glavu, a moj sin je napravio glupost i kao svaki 18-godišnjak podigao palac gore. Molim vas, oprostite nam, molim vas", kazao je Fernandez.

Ističe da dobro poznaje porodicu legendarnog Argentinca.

"On je idol. Nikada ne bih iskazao nepoštovanje. Radio sam ranije za Maradoninog oca. Molim ih da mi oproste", ističe Fernandez stariji.

Dodao je da su prijetili njegovom sinu.

"Da, prijete stalno. Prijete mi i ljudi koji me znaju, komšije. Kažu da će nas ubiti, razbiti nam glave, polupati automobile".

[twitter]https://twitter.com/912CroozeFM/status/1332928169096204288[/twitter]

Top Komentari

Penderinos
Da ti je stalo do maradone odmah mi mu rekao " samo je objavi na fejsu i yebat cu ti majku" ali nisi, tako da nema pravdanja
4 3
BlueBoys
Trebo si ti leci u kovceg, a nastimat malog zelenog da drzi podignut palac.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi