Diego: Navijači me imaju pravo popljuvati

Juventus ispao

Diego: Navijači me imaju pravo popljuvati

Edmir Škorić

Juventus je na Olimpijskom stadionu u Torinu deklasiran od strane minhenskog Bayerna te se tako Stara dama već oprostila od Lige prvaka.

"Znamo da smo propustili važan cilj. Teški trenutci, ali pokušat ćemo ostati zajedno i funkcionirati kao tim, te tako naći izlaz", kazao je Brazilac Diego odmah poslije debakla od Bayerna.

Brazilac je u ljeto za 20 miliona funti stigao iz Werdera, no večeras nije ništa napravio, te ga mnogi navijači već nazivaju "promašajem sezone".

"Navijači imaju pravo da pljuju po meni, normalno je da protestuju nakon lošeg večerašnjeg zdanja. Moramo naporno trenirati i poboljšati se."

Ovaj poraz Juventusu dolazi samo nekoliko dana poslije velike pobjede nad Interom (2:1).

"Stav protiv Intera bio je potpuno drugačiji. Bili smo jedinstveni i odlučni u želji za pobjedom. Bayern je večeras znao što je htio i po mom mišljenj to je bilo presudno", završio je brazilski igrač sredine terena.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.