Diego: Neću otići ni u slučaju ispadanja

Diego: Neću otići ni u slučaju ispadanja

Edmir Škorić

Kako Wolfsburg ne stoji dobro na bundesligaškoj tabeli, nije nemoguće da već u narednoj sezoni igraju u "cvajti", iako su prije dvije sezone, predvođeni Džekom i Misimovićem, pokorili Njemačku.

Ljetos je klub izgubio Misimovića, ali dobio Brazilca Diega koji je za 15 miliona eura stigao iz Juventusa. Premda je došao kao zvučno pojačanje jer je ranije pružao velike partije u dresu Werdera, nije ispunio očekivanja. No, sve i da Vukovi ispanu iz lige, Brazilac ih nema namjeru napustiti.

"Došao sam pomoći klubu i neću otići ako nešto ne bude kako treba. No, uvjeren sam da ćemo ipak ostati u Bundesligi", kazao je Diego kojeg ugovor sa Wolfsburgom veže do 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.