Diego: Nije samo Manzano odgovoran

Diego: Nije samo Manzano odgovoran

Edmir Škorić

Već nekoliko dana se špekulira da bi čelnici madridskog Atletica, nezadovoljni rezultatima u dosadašnjem dijelu sezone, mogli otpustiti trenera Gregorija Manzana. U njegovu odbranu stali su igrači Atletica. I Brazilac Diego, između ostalih.

Posljednje četiri prvenstvene utakmice Atletico nikoga nije savladao, iako su tri posljednja susreta odigrali bez pobjednika (Sevilla, Granada i Mallorca). Ta serija smjestila ih je tek na 9. mjesto prvenstvene tablice sa 10 bodova.

"Imam 26 godina i nije prvi put da se nalazim u situaciji poput ove. Još uvijek nije sve tako komplicirano. Ali, vrijeme je da se poboljšamo. Svi smo zajedno odgovorni za ovakvo stanje", kaže Diego i dodaje:

"Ne samo trener, već i mi (igrači, op.a). Moramo zajedno mijenjati stvari i siguran sam da ćemo brzo pronaći rješenje".

Atletico sutra gostuje u Bilbauu i sigurno da im neće biti lako baš na San Sebastianu okrenuti ploču.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.