Diego odlazi, Misimović dolazi?

Felix Magath vraća svog miljenika

Diego odlazi, Misimović dolazi?

Menadžer engleske ekipe Aston Ville Alex McLeish želi dovesti Brazilca Diega iz redova njemačkog bundesligaša Wolfsburga.

Ekipa sa Villa Parka želi Diega posuditi iz Wolfsburga na jednu sezonu, sa opcijom da nakon isteka pozajmnice otkupe njegov ugovor. S obzirom na ćudljivu narav brazilskog playmakera, McLeish ga želi prvo probati, pa tek onda kupiti.

Trener Wolfsburga Felix Magath odrekao se Diega, koji je se jednostavno nije pojavio na utakmici između Wolfsburga i Hoffenheima, kada je čuo da ga Magath nije stavio u prvu ekipu.

To je, logično, naljutilo trenera Wolfsburga, koji je izjavio da više ne računa na Diega, kojem su pokazana izlazna vrata kluba.

Njemački mediji nagađaju da bi odlaskom Diega vrata Wolfsburga bila otvorena Magathovom miljeniku Zvjezdanu Misimoviću, koji je nedavno izjavio da ne bi imao ništa protiv povratka u Bundesligu.

Naš je reprezentativac upravo pod trenerskom palicom Felixa Magatha doživio najbolje dane u svojoj karijeri, kada je u dresu Wolfsburga zajedno sa Edinom Džekom i Grafiteom pokorio Bundesligu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.