Diego pauzira do 14. februara
Diega skupo koštao nesmotreni potez

Rigorozni Nijemci

Diego pauzira do 14. februara

Brazilac Diego, kaženjen je sa četiri utakmice zabrane igranja zbog davljenja igrača Karlsruhea u susretu 16. kola Bundeslige.

Diegov Werder je izgubio rezultatom 1:0, a Brazilac je izrevoltiran lošim razvojem situacije na terenu u jednom trenutku nasrnuo na domaćeg igrača Christiana Eichnera, uhvativši ga za vrat.

Brazilac će „odmarati“ tri utakmice u Bundesligi, a propustiće i jednu Kup utakmicu, a ponovno će na bundesligaški teren istrčati tek 14. februara 2009. godine, kada će njegov tim odigrati susret protiv Borussie Menchengladbach.

Nešto bolje je prošao njegov saigrač Claudio Pizarro, koji će zbog udaranja protivničkog igrača rukom u lice na istom susretu, pauzirati tri utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti