Diego poziva na oprez

Uoči sutrašnje utakmice

Diego poziva na oprez

Igrač Atletiko Madrida, Diego dao je izjavu uoči sutrašnjeg revanš susreta Evropske lige između njegove ekipe i Hannovera.

U prošloj utakmici u Madridu Atletico je slavio sa 2:1. Ovaj rezultat daje nadu i Hannoveru da povoljnim rezultatom mogu do prolaza u polufinale.

Brazilac je ranije nastupao u Bundesligi, u ekipi Werdera iz Bremena i dobro poznaje tim Hannovera.

"Poštujem ih. Imaju sjajnu ekpu i sjajne navijače, ali kad utakmica počne daću sve od sebe da ih pobjedimo. Moramo biti oprezni. Igraju disciplinovano, pogotovo u odbrani", uopozorio je Diego.

"Biće spremni da iskoriste svaku našu grešku. Ne smijemo se opustiti ni u jednom trenutku utakmice", zaključio je Brazilac koji je u Atletico stigao iz Wolfsburga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.