Diego višak u Juvenusu?
Loša sezona iza Brazilca

Diego višak u Juvenusu?

Edmir Škorić
Teme:

Brazilac Diego bi ovog ljeta mogao otići iz Torina, bar tako navodi Tuttosport u svojim najnovijim izvještajima.

Navodno će čelništvo Juventusa u novu sezonu ući sa dosta izminjenjenim sastavom, pa samim tim će nekoliko igrača biti višak. Tuttosport tvrdi da će novu sredinu potražiti i brazilski playmaker Diego, koji se nije najbolje snašao u talijanskom nogometu.

Da nije imao svoju sezonu, potvrdio je i selektor Dunga, koji ga je izostavio sa spiska igrača za Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici. U međuvremenu, Il Corriere dello Sport tvrdi kako će Stara dama pokušati dovesti dva vezna igrača iz Valencije. Radi se o Davidu Silvi te Joaquinu.

U Torinu su spremni saslušati svaku ponudu za Diega, koji je prošlo ljeto stigao iz bremenskog Werdera za nešto više od 24 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.