Diego želi u Juventus

Diego želi u Juventus

Teme:

Najbolji igrač Werdera iz Bremena, Brazilac Diego potvrdio je svoju želju da karijeru nastavi u redovima Juventusa, o čemu se poluslužbeno priča već neko vrijeme.

Diego je i ove sezone najbolji fudbaler Werdera, sa kojim se plasirao u polufinale Kupa UEFA, nakon što su u četvrtfinalu izbacili Udinese, uz čak četiri gola brazilskog asa u dvije utakmice.

"Puno je dobrih igrača u Italiji, a fudbal je na visokoj razini. Volio bih igrati protiv tih igrača, a to želim napraviti u dresu Juventusa. Mislim da bi igranje u Italiji bila sjajna prilika za mene." rekao je Diego za italijanski Tuttosport.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti