Differdange umjesto Olympiacosa

U 4. pretkolu Evropske lige

Differdange umjesto Olympiacosa

Nakon što je grčka ekipa Olympiacosa suspendovana od strane UEFA, protivnik PSG-a u 4. pretkolu Evropske lige biće luksemburški klub Differdange 03.

UEFA je ranije kaznila Olympiacos sa tri godine zabrane nastupa u evropskim takmičenjima zbog umiješanosti u namještanje utakmica, kazna se može produžiti i na pet godina zabrane.

Luksemburška ekipa Differdange, koja je ispala od Olympiacosa u trećem pretkolu Evropske lige, tako je dobila priliku da igra sa PSG-om u 4. pretkolu Evropske lige koje je na rasporedu 18. i 25. avgusta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.