Dilaver: Zasluženo smo slavili, sada se okrećemo Veležu

Fudbaleri Viteza jučer su u Zenici sa 2:1 savladali Mladost, a jedan od strijelaca bio je i Haris Dilaver, koji je govorio za naš portal.

"Mislim da je ovo najteža naša utakmica na domaćem terenu, ali napravili smo pritisak u drugom poluvremenu i na kraju nam se isplatilo. Mislim da smo zaslužili pobjedu", za SportSport.ba je istakao Dilaver.

"U nekim ranijim susretima primali smo golove u posljednjim minutama zato nam je ova pobjeda od ogromnog značaja. U Mostar idemo po povoljan rezultat, bod protiv Veleža za nas bi bio sjajan", dodao je napadač Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.