Navijači Dinama 'zapalili' Zagreb nakon večerašnje senzacije
Foto: Index.hr

Navijači Dinama 'zapalili' Zagreb nakon večerašnje senzacije

S. Grebović
Teme:

Fudbaleri Dinama večeras su priredili veliku senzaciju izbacivši veliki Tottenham u revanšu.

Modri su sa tri pogotka Mislava Oršića srušili Mourinhov Tottenham koji je u prvom meču slavio rezultatom 2:0.

Navijača nisu mogli prisustvovati meču na Maksimiru zbog dobro poznatog razloga, ali ih to nije spriječilo da izađu na ulice i skupa proslave ovaj veliki uspjeh.

Na desetine najvatrenijih pristalica Dinama spontano se okupilo na ulice glavnom grada Hrvatske gdje su priredili bakljadu, dok su neki trubeći iz svojih automobila slavili veliku pobjedu.

Na OVOM linku pogledajte kako je to izgledalo.

Top Komentari

Chico
Razlika izmesju Dinama i svih ostalih ekipa Ex yu se vidjela kod drugog gola. Orsic uzima loptu i trci na centar. Znaci imaju poravnanje, al on zuri jer ZELI POBIJEDITI. Dok se ostale ekipe i kad nekako uspiju doci do slicnog rezultata odmah povlace, valjaju po terenu, cuvaju rezultat i redovno puse.
6 1
Mahatma.Barbie
Polupajte, razbijte sve. Ja i Dinamo ćemo sve platiti.
4 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi