Dinamo otpustio trojicu fudbalera: Jednog koštala dva promašena penala
Rijetko kad se dešava da igrači tek tako dobiju otkaz iz kluba. Trio je prevršio sve mjere u velikanu iz Bukurešta i uručen im je otkaz

Nevjerovatna situacija

Dinamo otpustio trojicu fudbalera: Jednog koštala dva promašena penala

Midhat Šljivak

Jedna od najvećih senzacija u proteklih nekoliko godina dogodila se jučer u susretu Kupa Rumunije u meču niželigaša Miercurea Ciuca i Dinama iz Bukurešta.

Ciuc je nakon penala prošao u četvrtfinale, a pojedini igrači Dinama su olako ušli u ovaj meč i na kraju ih je to skupo koštalo.

Rukovodstvo kluba odlučilo je da otpusti belgijskog fudbalera Kina Delorgea, koji je promašio dva penala u ovom meču. Prvo mu je protivnički golman odbranio i nastalo je slavlje, ali je sudija odlučio da ponovi penal i Delorge je ponovo promašio.

Pored njega, otkaze su dobili još Gheorghe Grozav i Ricardo Grigore, a očekuje se da još neki od igrača tokom dana dobije otkaz.

Zaista rijetko viđene scene...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi