Dinamo u derbiju minimalno slavio nad CSKA

Ruska Premier liga, 13. kolo

Dinamo u derbiju minimalno slavio nad CSKA

U moskovskom derbiju između Dinama i CSKA, više razloga za slavlje imala je domaća momčad koja je na kraju slavila minimalnim rezultatom 1:0.

Dinamo je šansu da dođe do prednosti imao u 45. minuti kada je dosuđen jedanaesterac, ali Valbuena nije bio precizan i na poluvremenu ostalo je 0:0.

U nastavku utakmice domaći tim imao je više loptu u svom posjedu, stvarao šanse, pa je tako u 54. minuti došao do pogotka, a strijelac je bio Kokorin.

Nakon 13. kola Dinamo u ruskom prvenstvu zauzima četvrtu poziciju sa 22 boda, dok je CSKA na drugom mjestu sa tri boda više.

Ruska Premier liga, 13. kolo

Dinamo - CSKA 1:0 (Kokorin 54.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.