Dinamov skaut u Zenici gledao Jajala i Mešanovića

Dobre igre ne prolaze nezapaženo

Dinamov skaut u Zenici gledao Jajala i Mešanovića

Skaut zagrebačkog Dinama Zvjezdan Cvetković u srijedu je iz lože stadiona Bilino polje u Zenici posmatrao finalni susret Kupa BiH između Čelika i Sarajeva, a kako saznaje naš portal u Zenicu je dolazio zbog Mate Jajala i Jasmina Mešanovića. 

Cvetković je posmatrao finale Kupa BiH nekoliko dana nakon što su najveći bh. derbi, onaj između Željezničara i Sarajeva u nedjelju na Grbavici posmatrali braća Zoran i Zdravko Mamić.

Za usluge Jasmina Mešanovića navodno je zainteresovan i najveći Dinamov rival Hajduk, kao i Vojvodina. Jajalo je s druge strane za kratko vrijeme stekao pažnju javnosti u našoj zemlji obzirom na odlična izdanja od svog dolaska u Sarajevo iz njemačkog Kolna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.