Dino Beširović napustio Hajduk

Na posudbi u Mađarskoj

Dino Beširović napustio Hajduk

M. Šljivak

Bh. fudbaler Dino Beširović napustio je splitski Hajduk.


Ovaj 25-godišnji bh. veznjak do kraja sezone će igrati na posudbi u mađarskom Mezokovesdu, trećeplasiranom timu prvenstva ove zemlje.

Mađarski tim će na kraju sezone imati mogućnost da otkupi ugovor od Hajduka, a vidjet ćemo hoće li se to na kraju desiti.

Beširović iza sebe ima poprilično težak period u Splitu. Teška povreda mu je onemogućila da pokaže šta zna, a ove sezone nije se previše naigrao.

Ukupno je Beširović nastupio četiri puta za Hajduk, pa će sada u Mađarskoj imati šansu da oživi karijeru.

Prethodno je Beširović igrao za Radnik iz Bijeljine, a član Hajduka je postao u ljeto 2018. godine.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mostarlezve88
Hajduk je Gayduck
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi