Dino Đurbuzović više nije trener Željezničara

Izvršni odbor odlučio

Dino Đurbuzović više nije trener Željezničara

M. Šljivak

Hajrudin Dino Đurbuzović od večeras više nije trener Željezničara.

Na današnjoj sjednici Izvršnog odbora FK Željezničar, Durbuzović je razriješen dužnosti trenera tima s Grbavice, nakon nešto manje od jedne sezone na klupi ovog tima.

Đurbuzović je ove sezone predvodio Željezničar do četvrtog mjesta u prvenstvu Bosne i Hercegovine, a iako je ostvario plasman u Evropu, to nije zadovoljilo rukovodstvo Plavih, te mu je uručen otkaz.

Još uvijek nije poznato ko će biti novi trener tima s Grbavice, a u narednim danima bi se trebali znati kandidati za klupu Željeznilara.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.