Direktor Schalkea "upozorio" Romu: Nastasić nije na prodaju
(Foto: EPA) Srbijanski štoper Matija Nastastić (25) je ove sezone upisao devet nastupa za Schalkea u svim takmičenjima.

Nekadašnji štoper Fiorentine i Cityja se ponovo povezuje sa Vučicom

Direktor Schalkea "upozorio" Romu: Nastasić nije na prodaju

Nekadašnji fudbaler Fiorentine, a danas standardni prvotimac Schalkea Matija Nastasić se proteklih dana povezivao sa povratkom u Italiju i transferom u redove Rome.

Nastasić je na meti Vučice bio i prošle godine, ali tada od njegovog transfera nije bilo ništa, a neće biti ni ovaj put, ako se pita sportski direktor Schalkea Chrsitian Heidel.

"Nisam imao nikakav kontakt sa sportskim direktorom Rome Monchijem još od ljeta 2017. godine. On je tada uputio ponudu koju mi nismo prihvatili. Nastasić je produžio ugovor sa Schalkeom do 2022. godine i ne nemjeravamo ga prodati", istakao je Heidel za Teleradiostereo.

Inače, Matija Nastasić je karijeru počeo u Partizanu, da bi u Fiorentinu stigao 2011. godine. Već naredne je prešao u Manchester City, da bi tri godine kasnije i zvanično postao igrač Schalkea.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi