Divković: Mislio sam da će nam teren odgovarati jer smo se došli braniti, ali...

Trener Čelika nije očekivao poraz

Divković: Mislio sam da će nam teren odgovarati jer smo se došli braniti, ali...

Čelik je danas na Tušnju doživio svoj 13. poraz u ovoj sezoni Premijer lige te ostao u donjem dijelu tabele.

Trener zeničkog kluba Vinko Divković je nakon završetka utakmice priznao da se nadao da će loše stanje terena odgovarati njegovim igračima, ali da se desilo suprotno.

"Da budem iskren, nisam očekivao poraz. Mislio sam da će nam ovakav teren odgovarati jer smo došli da se branimo, ali Sloboda je iskoristila sve ono što smo mi vidjeli kao svoje adute", rekao je Divković, te potom kratko najavio meč protiv Zrinjskog:

"Protiv Zrinjskog moramo dati sve od sebe, odraditi tu utakmicu pa kako bude. Čelik ima dobru publiku i trebamo im se odužiti na neki način".

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti