Trener Veleža

Dizdarević: Nastupili smo bez sedam standardnih igrača

Fudbaleri Veleža poraženi su s 3:1 na gostovanju kod Viteza, a Rođenima je ovo druga utakmica u nizu u kojoj su inkasirali tri gola.

"Mi smo ovoga puta nastupili bez sedam standardnih igrača, a na to smo bili prisiljeni što zbog kartona, što zbog povreda. U prvom poluvremenu nam se povrijedio još jedan igrač, tako da smo u ranoj fazi utakmice bili primorani da napravimo jednu izmjenu. Poveli smo u situaciji kada smo dobro stajali na terenu, a golove smo primili iz situacija na koje smo ukazivali našim igračima. To su šutevi Basare iz daljine, to su korneri", rekao je trener Veleža Adnan Dizdarević, te dodao:

"Pored svega dodatno nas je poremetio i crveni karton Hebibovića nakon čega smo ostali brojčano slabiji i nismo mogli parirati protivniku".

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.