Djeca prouzrokovala cirkus na terenu u Banjaluci

Zamalo tuča fudbalera Borca i Sarajeva

Djeca prouzrokovala cirkus na terenu u Banjaluci

Borac i Sarajevo u ovim trenucima igraju derbi meč 6. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Sarajevo je početkom drugog poluvremena povelo sa 1:0 golom Marka Mihojevića, a nedugo nakon toga je viđena neobična i pomalo nevjerovatna scena na terenu Gradskog stadiona.

Nakon što se Almir Bekić požalio na povredu, medicinsko osoblje je na nosilima iznijelo fudbalera Sarajeva van granica igrališta, ali se onda desio pravi incident.

Bekića su iznijela četiri mlađa momka koja su bila zadužena za to, ali su nosila naglo ispustili iz ruku zbog čega je bek Sarajeva završio na travi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Potom je uslijedio pravi cirkus na terenu. Prvo su fudbaleri Sarajeva, nezadovolji odnosom dječaka prema njihovom saigraču, verbalno napali mlade članove medicinskog osoblja, nakon čega su na "mjesto zločina" dotrčali i fudbaleri Borca.

Došlo je do koškanja fudbalera dvije ekipe i malo je nedostajalo da se sve završi tučom do koje, na sreću, nije došlo.  

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi