Dječačić je imao san i svakog dana je maštao, a onda mu je njegov Lens ispunio snove

Kakva sreća dječaka

Dječačić je imao san i svakog dana je maštao, a onda mu je njegov Lens ispunio snove

Esmer Oštraković

Teško je pronaći dječaka koji ne prati fudbal i koji nema neki klub za koji navija, te tuguje u porazima i slavi pobjede.

Sva ta djeca većinom navijaju za neke velike klubove poput Real Madrida, Barcelone i Manchester Uniteda, ali ima i onih koji vole klub iz grada iz kojeg dolaze.

Jedan od tih malih navijača koji srcem navijaju za svoj "lokalni" klub jeste i Basile, dječak koji je imao samo jedan san, a koji se sada ispunio.

Iako većina dječaka mašta da budu fudbaleri kada porastu, Basile je imao san koji se totalno razlikuje od toga, ali je vezan za Lens, klub za koji on navija.

Naime, on je oduvijek sanjao kako najavljuje izlazak fudbalera Lensa na domaćem stadionu, a nerijetko su ti snimci bili na društvenim mrežama.

Ljudi iz Lensa pogledali su ovaj video, te su odlučili da mu ispune snove na utakmici protiv Reimsa kada je uradio ono što je sanjao.

Oglasi

Sanjao je mali Basile kako izgovara "Broj četiri, snaga iz Austrije, Kevin", a onda se pretvarao da su njegovi ukućani navijači i da izgovaraju Danso.

Upravo to mu se ostvarilo prije nekoliko dana, a dječak je ostao u čudu kada je čuo sve te navijače kako "rade" sa njim.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Koliko mu je sve to značilo najbolje se vidi na kraju snimka na kojem je gleda prema navijačima i malo mu fali da krene plakati od sreće.

Ko zna, možda u budućnosti bude imao priliku da se bavi upravo time, te da postane zvanični spiker Lensa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi