Brineta na stadionu pred dječakom pokazala ogromne grudi, reakcija kao iz stripova

Scena je privukla ogromnu pažnju

Brineta na stadionu pred dječakom pokazala ogromne grudi, reakcija kao iz stripova

Admin Čaušević
Teme:

Nisu rijetke pojave da djevojke željne pažnje neprikladno obučene dolaze na utakmice ne obraćajući pažnju da se na tribinama obično nalaze uzrasti od 7 do 77 godina. To je potvrdila i scena iz meksičke Clausure.

Prije nekoliko dana Chivas je na svom stadionu savladao Tolucu sa 3:2, a intersantna scena viđena je desetak minuta prije kraja utakmice.

Pažnju svih ispred TV ekrana privukle su dvije atraktivne dame koje su prikazane u jednom trenutku, ali i reakcija dječaka koji se nalazio iza njih.

Osmijeh od uha do uha na licu malenog je postao trend na društvenim mrežama među korisnicima iz Meksika i to iz dva razloga.

Prvi je vjerovatno taj što je viđena na kanalu nacionalne telezvije, a drugi zbog gornjeg dijela tijela djevojke koja je stajala ispred njega.

Oglasi

Dječak je automatski postao protagonist za memove u Meksiku sa temom "Izgubljena nevinost" koja je izuzetno popularna u toj zemlji.

Inače, crnokosa djevoka je poznata meksička influenserica Karla Villasenor koja je poznata po provokativnim objavama posebno sa fudbalskih stadiona.

Meksikanka na utakmice obično dolazi u provokativnim izdanjima

Ona vrlo često dolazi na stadione te svojim outfitom gdje u prvi plan stavlja bujne grudi privlači pažnju muškog dijela publike. Sve to joj je donijelo skoro 300.000 fanova na Instagramu.

U njenom društvu se nalazila još jedna meksička influrenserica Perla Yazmin Sauceda koja je istina nešto diskretnija od svoje kolegice.

Na kraju su svi kući otišli sretni i zadovoljni pošto je Chivas za kojeg je nedavno potpisao Javier Hernandez u uzbudljivom trijumfu slavio sa 3:2.

Najnovije vijesti