Dječije ulaznice po cijeni od 3 KM u prodaji od utorka

Za meč Sarajevo - Zaria

Dječije ulaznice po cijeni od 3 KM u prodaji od utorka

Endin Čaušević

Veliko interesovanje vlada za predstojeću utakmicu Fudbalskog kluba Sarajevo na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase". 

Bordo klub u četvrtak dočekuje FC Zaria Balti na koševskom stadionu, a kako bi svi navijači i simpatizeri ovog kluba imali priliku prisustvovati susretu i bodriti fudbalere Sarajeva u prodaji će se naći i ulaznice za djecu.

Naime, od utorka, u Odjelu za članstvo i ulaznice FK Sarajevo, te u oba Bordo Fan Shop-a, po cijeni od 3 KM, djeca uzrasta do 12 godina, moći će kupiti posebne ulaznice, sa kojima mogu pristupiti svakoj tribini ovog stadiona. Iz bordo kluba napominju navijače da za ovaj susret nije moguće iskoristiti sezonske ulaznice ili bijele članske kartice, te da je ulaz na tribine stadiona moguć isključivo uz pokaz važeće članske kartice. 

Ovom pogodnosću klub želi pokazati da misli na svoje najmlađe navijače, kojima želi omogućiti gledanje evropskih utakmica Sarajeva. Bordo klub je pozvao sve svoje navijače i simpatizere da dođu u utakmicu u četvrtak, te da svojim grlima i dlanovima budu podrška izabranicima Mehmeda Janjoša. Sarajevo dočekuje Zariju sa početkom u 20 sati.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi