)
Djemba Djemba ne vjeruje u trijumf nad Hrvatskom

Pesimizam na kamerunski način

Djemba Djemba ne vjeruje u trijumf nad Hrvatskom

Eric Djemba Djemba jedan od onih koji su najviše kritikovali igruu i opšti dojam reprezentacije Kameruna na susretu protiv Meksika.

Bivši reprezentativac ove zemlje i nekad igrač Manchester Uniteda pesimista je i kada je u pitanju večerašnji duel protiv naših susjeda Hrvata.

„Razočaran sam nastupom i porazom u prvom kolu. Meksiko je bio tim koji smo mogli pobijediti. Nažalost, nemam previše vjere da možemo pobijediti Hrvatsku. Sve je moguće u fudbalu, ali.,“ kazao je Djemba Djemba, te dodao:

„Igrači moraju igrati kao Kamerun, kao ekipa, a ne svaki za sebe, to se mora promijeniti. Vidio sam puno loših stvari i nisam optimista.“ U slučaju poraza, Kamerun bi se već noćas oprostio do Mundijala u Brazilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.