Djourou: Trebamo Fabregasa

Djourou: Trebamo Fabregasa

Edmir Škorić

Johan Djourou, defanzivac Arsenala, priželjkuje ostanak Cesc Fabregasa još jednu sezonu na Emiratesu, te očekjuje naslov prvaka Engleske nakon pet godina suše.

"Svi znamo da je Fabregas jako važan igrač za nas. On je veliki igrač. Bitno je da on ostane s nama kako bismo mogli održati ekipu okupljenom, jer je najvažnije da svi ostanemo zajedno. Trebamo ga. To je njegova odluka i ne možemo ništa učiniti po tom pitanju, ali nadam se da će ostati", kazao je Djourou, dodavši:

"Ne možemo dočekati početak sezone. Vjerujem da smo spremni preuzeti prvo mjesto. Želimo biti tamo i mislim da imamo kvalitetu za to".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.