Do početka utakmice Lihtenštajn će odraditi četiri treninga

Stigli u hotel Zenica

Do početka utakmice Lihtenštajn će odraditi četiri treninga

Reprezentativci Lihtenštajna doputovali su u Zenicu oko 14 sati, a boravit će u hotelu Zenica, gdje će odsjedati do subote ujutro.

Nakon što se smjeste i odmore, nogometaši Lihtenštajna će imati trening u 17 sati na stadionu na Kamberovića polju, koji se nalazi 50-tak metara od pomenutog hotela.

Do početka utakmice u petak, gosti će obaviti ukupno četiri treninga. Pored današnjeg kojeg smo već spominjali, naši naredni protivnici sutra će ujutro trenirati na Kamberovića polju u 10 sati, dok je zvanični trening na Bilinom polju, koji će biti otvoren za medije planiran sutra u 20 sati. Posljednji trening Lihtenštajn će obaviti na dan utakmice u petak ujutru na Kamberovića polju.

Ono što je sigurno da su naši naredni gosti veoma ozbiljno shvatili narednu utakmicu jer su im još svježa sjećanja na rezultat i igru iz prvog susreta kada su od naše reprezentacije doživjeli debakl u Vaduzu, te će pokušati da se publici u Zenici predstave u puno boljem izdanju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.