Dobar žrijeb za kadetsku reprezentaciju BiH za prvu rundu kvalifikacija
Utakmice prve runde igraju se na jesen 2018. godine

Saznali rivale

Dobar žrijeb za kadetsku reprezentaciju BiH za prvu rundu kvalifikacija

M. Šljivak

Kadetska fudbalska reprezentacija BiH dobila je rivale sa kojima će se boriti za plasman u Elitni krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Irskoj 2019. godine.

Prvi krug kvalifikacija biće igran u jesen naredne godine, a selekcija Sakiba Malkočevića je imala izuzetno dobar žrijeb.

Naša reprezentacija smještena je u grupu 2, a za protivnike će imati Ukrajinu, Island i Gibraltar. Dvije najbolje reprezentacije i četiri najbolje drugoplasirane ostvariće plasman dalje, a u Elitnoj rundi su već Engleska i Njemačka.

Treba svakako istaći da će bh. kadeti danas dobiti i rivale za Elitni krug kvalifikacija za Euro 2018. godine, a žrijeb počinje u 11:45.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti