Dobitnici u Bet Live nagradnoj igri

Dobitnici u Bet Live nagradnoj igri

Sponzorski tekst
Teme:

U sklopu velike nagradne igre kladionice Bet Live „Jedan listić dvije šanse za dobitak“ za teritoriju Republike Srpske obavljen je prvi krug izvlačenja i dobili smo prve dobitnike vijednih Bet Live nagrada.

Nagrade su osvojili:

Mobitel: SLAĐEN ĐEKANOVIĆ, Kotor Varoš

LCD TV: RAMO JAŠAREVIĆ, Vlasenica

Potrošačka kartica u vrijednosti od 1000 KM: SLAVO MANDIĆ, Gacko

Skuter Keway: DANKO FRGANJA, Rogatica


Čestitamo svim dobitnicima, a svim ostalima želimo više sreće u narednom krugu. Slijedeći krug izvlačenja za teritoriju RS-a zakazan je za tačno mjesec dana, dok će za teritoriju Federacije BiH 1. krug izvlačenja biti održan 20.4.2012.

Nastavite učestvovati u velikoj nagradnoj igri i ne zaboravite samo u Bet Live-u i Petici Plus  jedan listić pruža dvije šanse za dobitak. 

Više info:
https://www.facebook.com/pages/Sportske-kladionice-BET-Live-Petica-Plus/158268990884306

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.