Dobre vijesti za navijače Real Madrida

Perez ostaje predsjednik Real Madrida

Dobre vijesti za navijače Real Madrida

Endin Čaušević

Najtrofejniji evropski klub Real Madrid danas je potvrdio da će Florentino Perez ostati predsjednik ovog kluba i naredne četiri godine.

Ovaj 70-godišnjak je ponovo dobio najviše povjerenja od čelnih ljudi Real Madrida koji su odlučili da Florentino Perez i naredne četiri godine bude predsjednik kraljevskog kluba. Perez je u Real prvi put stigao 2000. godine kada je počela era Galaktikosa i zadržao se šest godina.

Nakon nekoliko sezona pauze odlučio se ponovo vratiti u Real Madrid, a danas je saopšteno da je osvojio novi mandat, te da će i naredne četiri godine biti predsjednik ovog kluba. Zvanična ceremonija održava se večeras na Santiago Bernabeu kada će se Perez obratiti medijima.

Pred njim je zaista težak posao ovog ljeta jer će morati uvjeriti Cristiana Ronalda da ostane u Realu nakon što su se pojavile priče da Portugalac želi promijeniti klub. Također, Perez će sigurno i ovog ljeta pokušati dovesti barem jedno zvučno pojačanje, jer je to tradicionalno u njegovoj vladavini u kraljevskom klubu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi