"Dobro je, ali bez euforije molim"

Senad Lulić za SportSport.ba

"Dobro je, ali bez euforije molim"

Adnan Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine imala je mnogo sreće pri večerašnjem žrijebanja kvalifikacionih grupa za Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazlu.

Naime, Zmajevi će voljom žrijeba igrati u Grupi G zajedno sa Grčkom, Slovačkom, Litvanijom, Latvijom i Lihtenštajnom, a svoj komentar žrijeba za SportSport.ba iz Italije je dao i naš creprezentativac i igrač Lazija, Senad Lulić.

"Pratio sam žrijebanje i mogu vam reći da sam zadovoljan. Imali smo sreće, no ne smijemo biti euforični. Izbjegli smo one najače selekcije iz prve dvije jakosne grupe i to je sada najvažnije", rekao je Lulić za SportSport.ba.

Međutim, i pored toga što smo relativno dobro prošli pri večerašnjem žrijebanju, sa čime se slaže i Lulić, naš reprezentativac spušta loptu na zemlju.

"Ne smijemo biti euforični. Dnas nema malih selekcija i siguran sam da i ostali iz naše grupe smatraju da su dobro prošli. Dug je period do početka kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo i do tada se može svašta promijeniti. Dakle, dobro je sve prošlo, ali ne smijemo biti euforični", zaključio je Lulić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.