Dobro raspoloženje u redovima Slobode pred sutrašnji duel sa Željezničarom

Tuzlaci odradili trening na Tušnju, pa otputovali u Sarajevo

Dobro raspoloženje u redovima Slobode pred sutrašnji duel sa Željezničarom

E. Dindić, foto: E. Dindić

Fudbaleri Slobode danas su odradili posljednji trening pred put u Sarajevo, gdje se u sutrašnjem meču u okviru 20. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine  sastaju sa starim sportskim rivalima ekipom Željezničara. 

Slavko Petrović sa svojim pomoćnicima nije želio izlagati većem naporu svoje izabranike, među kojima je vladalo dobro raspoloženje.

Svi fudbaleri su bili prisutni na treningu osim Edina Rustemovića, koji zbog gripe neće nastupiti u sutrašnjem duelu.

Najzanimljivije detalje sa današnjeg treninga pogledajte u našoj fotogaleriji.

Sutrašnji meč na stadionu Grbavica igra se sa početkom u 14:30, a već u srijedu Sloboda će na svom Tušnju ugostiti banjalučki Borac.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ekdal
Kakva im je ovo oprema? sirotinja prve kategorije, isprano, usukano, jos pojedincima ocito mali brojevi hahahaha, ide sutra hladno 3:0 za domacina
0 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi