Dobrodošli na Champions Planet

U utorak i srijedu slijećemo na "Planet šampiona"

Dobrodošli na Champions Planet

M. Skaka

"Heineken Champions Planet" u Domu mladih Skenderija nastavlja svoj rad uzvratnim susretima prve knock-out faze Lige šampiona. U utorak pratimo utakmice Juventus - Chelsea i Liverpool - Real Madrid, a u srijedu Manchester Utd. - Inter i Barcelona - Lyon.

Ulaz je besplatan, ali kako bi osigurali svoje mjesto na "Champions planetu" za sebe i svoje prijatelje možete rezervisati i stol.

Sve što trebate uraditi jeste da pošaljete e-mail na adresu [email protected] ostavite kontakt telefon i navedete broj osoba, te eventualnu napomenu navijačke sekcije koju žele zauzeti. Rezervacija nije obavezna.

Osim utakmica u Domu maldih vas očekuje Heineken PES turnir, Turnir novinara u stolnom fudbalu, te mnoštvo nagradnih igara. Oni koji to žele imat će mogućnosti da pokažu svoje sportske vještine kao i znanje u prognoziranju rezultata i tako osvoje vrijedne Heienken UEFA Champions League nagrade, te povećaju svoje šanse za osvajanje glavne nagrade, a to je PUT U RIM na Finale Lige prvaka.

U utorak i srijedu će tačni prognozeri rezultata biti nagrađeni i sa ulaznicama za svirku planetarno popularnog DJ GADJO koja će se odrati u petak, 13.03.2009 u klubu Sloga.

Učesnici Heineken PES turnira igraju prema rasporedu koji je postavljen u Domu mladih.
 
Za korisnike Facebooka više informacija i u našoj "Champions Planet" grupi .
 
Ako već niste na samom stadionu onda sigurno ne postoji bolje mjesto za gledanje utakmica Lige prvaka - očekujemo vas na Planeti šampiona u utorka i srijedu od 19:30 sati. Gledajte utakmice sa nama, prognozirajte rezultate i osvojite VIP paket za Rim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.