Doktori spasili život igraču Torpeda

Brza reakcija oba medicinska tima

Doktori spasili život igraču Torpeda

Početak nove sezone ruske Premijer lige fudbaler Torpeda Vadim Steklov dugo će pamtiti, srećom - biće i u prilici, jer su mu zajedničkim snagama život spasili njegov i medicinski tim protivničke ekipe CSKA.

U finišu meča u kojem je moskovski CSKA savladao Torpedo sa 4:1, Steklov se sudario sa igračem Armejaca Georgijem Milanovim i, prilikom pada, udario glavom o tlo, nakon čega je izgubio svijest. 

A kako mu je jezik tada upao u grlo, postojala je opasnost da se uguši.Ipak, srećom brzom intervencijom medicinskih ekipa Steklov je spašen, nakon čega je smješten u bolnicu gdje mu je konstatovan potres mozga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.