Dolaze bolji dani za Slobodu

Prozivka Tuzlaka 27. juna

Dolaze bolji dani za Slobodu

Nakon šestog mjesta u prošlom šampionatu, prozivka pred novu sezonu u tuzlanskoj Slobodi biće obavljena 27. juna.

Po informacijama bliskim klubu sa Tušnja među crveno-crnima počinju da duvaju novi vetrovi. Već je 99% sigurno da će novi predsednik biti Davud Zahirović. U narednih nekoliko dana sastaće se i Upravni odbor gdje će sve biti ozvaničeno, a u njemu će se naći i neki novi ljudi spremni da se uhvate u koštac sa izazovima da Sloboda bude još bolja. U Upravnom odmoru će biti i Salih Šabović, dugo vremena alfa i omega Tuzlaka, a novi sportski direktor trebao bi biti Darko Vojvodić.
Za sad je jedino otišao Miljenko Bošnjak koji pokušava da nađe novi klub, a vode se razgovori i sa standardnim prvotimcima iz prošle sezone oko produžetka saradnje.

Načelno su igrači poput Stefana Gavarića (29) i Staniše Nikolića (26) zainteresovani za ostanak ukoliko sa klubom nađu zajednički jezik po finansijskom pitanju. Još više informacija iz Slobode biće poznato do kraja sedmice.

Trener Ibrahim Crnkić će inače obaviti prozivku 27. juna, a 30. juna ili 1. jula ekipa odlazi na pripreme na Kupres. Po povratku u Tuzlu koji će trajati jako kratko slijedi odlazak u Crnu Goru, tačnije Bar.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.