Dolazi Mujakić,Škoro se još čeka

Sarajevo i dalje dovodi pojačanja

Dolazi Mujakić,Škoro se još čeka

Nekadašnji mladi U-21 reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanid Mujakić nalazi se blizu prelaska na Koševu u redove Sarajeva.

Mujakić je proteklih sezona branio boje Travnika, a u Sarajevo na pregovore stiže sutra, te se očekuje da naredne sedmice i završi sve pojedinosti vezane za transfer.

Mladi 23-godišnji fudbaler igra na desnoj strani terena, mjestu gdje novi trener bordo tima Jiri Plišek traži pojačanja uoči početka sezone.

Također, još se uvijek čekaju papiri Alena Škore iz Meksika, nakon čega bi se ovaj napadač ponovo vratio na Koševu, gdje bi, prema najavama, trebao potpisati višegodišnji ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.