Dom mladih gorio

Slavi se pobjeda!

Dom mladih gorio

Pobjeda! Idemo u baraž! Zmajevi su još jednom odličnm predstavom zapalili sarajevski Dom mladih gdje se u organizaciji našeg portala gledala pobjeda BiH nad Estonijom.

Zastave, šalovi, dresovi, pjesma i slavlje prolomili su se u centralnoj sarajevskoj Fan zoni u Domu mladih. Već prvi gol donio je radost prepunoj sali u Skenderiji, a kada je Ibišević zabio za 2:0 niko na svijetu nije bio sretniji od nas, Bosanaca i Hercegovaca.

Pogledajte kakva je atmosfera bila u Domu mladih.

Video

Narednu utakmicu gledamo ponovo skupa, u mnogo opštenijoj atmosferi, jer Furija u Bosnu i Hercegovinu stiže da se nadigrava, bez rezutatskog imperativa, pa ćemo konačno vidjeti naše dvije selekcije u viteškom duelu.

Uskoro očekujte i slike i video zapise proslava sa ulica Sarajeva i drugih bh. gradova. Ukoliko posjedujete slike ili video zapise slavlja iz vašeg grada, pošaljite ih na [email protected].

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.