Domagoj Vida na meti Intera

Inter želi hrvatskog reprezentativca

Domagoj Vida na meti Intera

Adnan Beganović

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida nalazi se na meti Intera, javljaju italijanski mediji.

Fudbaler kijevskog Dinama u ljetnom prelaznom roku mogao bi pojačati Inter, koji ga je želio dovesti u januaru, no čelnici ukrajinske ekipe su tada ponudu odbili.

Dinamo je Vidu sada spreman prodati i to za sedam miliona eura, no Inter će pokušati sniziti cijenu, a da li će uspjeti ostaje nam da vidimo.

Podsjetimo, Vida je za Dinamo u ovoj sezoni u ukrajinskom prvenstvu odigrao 14 utakmica i postigao je jedan pogodak. Karijeru je počeo u Osijeku, a nastupao je još za Bayer Leverkusen i Dinamo iz Zagreba.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.