Domenech: Ima još vremena do SP

Nakon poraza od Španije

Domenech: Ima još vremena do SP

Adnan Beganović

Selektor francuskog nacionalnog tima, Raymond Domenech, nakon poraza od Španije u prijateljskom susretu, za francuske medije je rekao da do Svjetskog prvenstva ima još tri mjeseca te da se mnogo toga za to vrijeme može popraviti.

"Španija je jako kvalitetna i natjerala nas je na pogreške. Međutim, ostalo je još tri mjeseca za pripremu prije Svjetskog prvenstva i imamo vremena za popravljanje određenih stvari", rekao je Domenech te dodao:

"Gubiti nije nikada zabavno. Španija je na sinoćnjem susretu potvrdila da je jedan od glavnih favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva. Vidjeli smo da je za pobijediti Španiju potrebno da svaki igrač odigra iznad vlastitih mogućnosti."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.