Prvak Evrope totalno poludio: Nakon provokacija ganjao navijača da ga pretuče

Zbog rane eliminacije u Kupu

Prvak Evrope totalno poludio: Nakon provokacija ganjao navijača da ga pretuče

A. Čaušević

Biti vrhunski profesionalac znači i ostati imun na provokacije, ali i fudbaleri su ljudi od krvi i mesa. 

Sassuolo je iznenađujuće poražen u 1. kolu Kupa Italije od Modene sa 3:2, a van stadiona je došlo do velikog skandala.

Prvak Evrope s Italijom, Domenico Berardi, je krenuo u obračun sa vlastitim navijačima nakon što je izgubio živce zbog provokacija.

Ofanzivac Sassula je postao meta uvreta i nije se uspio suzdržati. Šutio je i trpio sve do jednom kada je krenuo u obračun.

Prisutni u njegovoj blizini su pokušavali da ga zaustave, ali bezuspješno pošto je bio odlučan da se osveti navijaču koji ga je vrijeđao.

Oglasi

Počeo je i trčati za navijačem i tražiti okršaj na šake što dovoljno govori koliko je izgubio živce zbog uvreda.

Na kraju su morali reagovati i specijalci, a Berardija je nekako uspio zaustaviti jedan od članov stručnog štaba Modene.

Ovaj 28-godišnjak je dobro poznat svim ljubiteljima italijanskog fudbala. Na terenu je jako miran i nije sklon incidentima, međutim za sve ima izuzetak.

Svojevremeno je povezivan sa najvećim italijanskim klubovima poput Juventusa čiji je bio član jedno vrijeme.

Ipak, Bianconeri nikad na njega nisu ozbiljno računali pa su ga 2015. godine i definitivno pustili u Sassuolo gdje je izrastao u jednog od najboljih ''ljevaka'' Serije A.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi