Dominiković: Odluka? Kakva odluka?

Iljo ništa ne zna

Dominiković: Odluka? Kakva odluka?

Vijest da ga je Komitet za normalizaciju suspendovao iz bh. fudbala, zatekla je i iznenadila predsjednika NS/FS BiH Ilju Dominikovića.

"Odluka? Kakva odluka? Ne znam ništa o tome", iznenađeno nam je rekao Dominiković.

Potom smo mu pročitali saopštenje Komiteta za normalizaciju u kojem se navodi da su do daljnjeg iz bh. fudbala zbog potpisivanja duplih ugovora suspendovani Sulejman Čolaković i Iljo Dominiković.

"Ne znam zaista ništa o tome. Evo od vas čujem za takvu odluku. Ne bih sad ništa komentarisao s obzirom da još zvanično nisam upoznat. Čudi me ovakvo ponašanje Komiteta za normalizaciju, mogli su se barem udostojiti da mi ovo jave", kazao je za SportSport.ba Dominiković.

Gospodine Dominikoviću, jeste li vi potpisali duple ugovore sa agencijama Kentaro i Sportfive i tako napravili ogromnu štetu Savezu, te tako i prekršili zakon?

"Ma davno je to bilo. Ima pet, šest godina da se vodi taj slučaj. Ipak ne bih sad o tome dok ne vidim kakva je situacija", odgovorio je Dominiković.

Podsjetimo, zbog potpisivanja spornog ugovora od strane Ilje Dominkovića i Muniba Ušanovica, Kentaro je podigao tužbu protiv Nogometnog saveza BiH u kojoj zahtijeva višemilionsku odštetu.

O suspenziji Ilje Dominikovića i Sulejmana Čolakovića možete raspravljati na našoj Facebook stranici i na forumu SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.