Domžale udvostručile prednost protiv Sarajeva

Vode sa 2:0

Domžale udvostručile prednost protiv Sarajeva

E. Čaušević

Sarajevo i Domžale igraju trenutno prijateljski meč u Umagu.

Ekipa iz Slovenije je odlično otvorila meč i povela već u četvrtoj minuti kada je mrežu bordo kluba zatresao Jakupović.

Nakon nekoliko dobrih šansi na obje strane u 37. minuti smo vidjeli novi gol.

Naime, Domžale su povećale prednost za 2:0 kada je Ibričić izveo jedan slobodnjak iskosa sa 30-ak metara, Džafić nije uspio uhvatiti loptu ispred jednog igrača slovenske ekipe i do nje dolazi Dobrovoljc koji je ubacuje u praznu mrežu.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Neddim1
Platis 5taka da gledas kako te Domzale marišu. Lijepo
9 0
user1604593678
E moja majko prvi tim tabele BH gubi od nekih domzala ccc E to kakav nam je kvalitet u ligi,bez obzira sto je prijateljska treba pokazati da si bolji a ocigledno da nisu. Prvak Slovenije bi se prosetao nasom ligom bez poraza.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti