Donnarumma nije izdržao, nakon uvreda navijača zaplakao u svlačionici
Navijačima Milana je dosta Donnarumme i njegovog menadžera!

Mladi golman Milana u nemilosti publike na San Siru

Donnarumma nije izdržao, nakon uvreda navijača zaplakao u svlačionici

Milan je na svom terenu ugostio ekipu Verone u osmini finala Kupa Italije, a Rossoneri su stigli do rutinske pobjede rezultatom 3:0. Ipak, golman Rossonera neće po lijepome pamtiti ovu pobjedu svoje ekipe.

Večerašnji izlazak na teren San Sira nikako nije bio ugodan za mladog golmana Rossonera Gianluigija Donnarummu, s obzirom da su ga na tribinama dočekali uvredljivi transparenti, zvižduci i uvrede navijača.

Naime, Donnarummin menadžer Mino Raiola je odlučio tužiti Milan zbog prevare tokom potpisivanja ugovora.

Donnarumma je ovog ljeta nakon špekulacije ipak potpisao novi ugovor sa Milanom, ali je prema Raiolinim tvrdnjama klub u zadnji trenutak izbacio dogovorene otkupne klauzule iz ugovora.

Bijesni Raiola je zato odličio tužiti klub, ali mnogi misle da se radi samo o jednoj od njegovih ucjena, kako bi ipak mogao prodati svog klijenta nekome od evropskih velikana.

Čini se da je sada navijačima Rossonera bilo dosta Raiole i Donnarumme, pa su sav svoj bijes odlučili pokazati na večerašnjoj utakmici Kupa Italije.

"Vrijeđaš nas svojim ponašanjem; Šest miliona i ugovor za tvog brata parazita?; Odlazi, više nemamo strpljenja", neke su od poruka koje su navijači Milana uputili Donnarummi.

Čini se da su mladom golmanu uvrede navijača zaiste teško pale, s obzirom da je zaplakao u svlačionici.
Naime, nakon povratka sa zagrijavanja, prilikom kojeg je dočekan zvižducima i uvredama Donnarumma se vratio u svlačionicu i zaplakao, a kapiten Leonardo Bonucci ga je pokušao utješiti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi