Donnarumma odgovorio navijačima koji su ga zasuli novcem
Foto: EPA

"Pogledajte, uvijek sam nasmijan"

Donnarumma odgovorio navijačima koji su ga zasuli novcem

E. Čaušević

Mladi italijanski golman Gianluigi Donnarumma sinoć je doživio veliku neugodnost na Evropskom prvenstvu za igrače do 21 godine koje se igra u Poljskoj.

Naime, navijači Italije su u jednom trenutku zasuli Donnarummu lažnim novcem kao protest na to što je odbio produžiti ugovor Milanom. Ovaj 18-godišnji golman nije pristao na ponudu Milana za produženje ugovora i sve su šanse da će već ovog ljeta napustiti San Siro.

Nakon sinoćnje utakmice Donnarumma je bio u centru pažnje, te je na svoj način odlučio odgovoriti navijačima koji su ga zasuli lažnim novčanicama. "Pogledajte osmijeh, ja se uvijek smijem", poručio je mladi italijanski golman.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije