Donovan bez problema pogađao i "s jednim okom"

Fudbalski reprezentativac Amerike

Donovan bez problema pogađao i "s jednim okom"

Sjedinjene Američke Države od kojih smo nedavno poraženi u prijateljskom susretu rezultatom 4:3, obezbijedile su plasman na Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Amerikanci koji su jedna od deset reprezentacija koje su već "ovjerile" vizu za Mundijal u prošlom kolu savladale su Meksiko sa 2:0, a strijelac jednog od dva gola bio je Landon Donovan, iako je imao problema sa lijevim okom

Nažalost ovog velikog fudbalskog znalca nismo imali prilike gledati na Olimpijskom stadionu "Asim  Ferhatović - Hase" jer ga je selektor Amerike Jurgen Klinsmann poštedio putovanja u BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti